praliny, czekoladki Karmello kolekcja Standard z opaską 2szt./opak (2x195g)

praliny, czekoladki Karmello kolekcja Standard z opaską 2szt./opak (2x195g)

cena netto 124,00 PLN
28,84 EUR
stawka VAT 23 %
cena brutto 152,52 PLN
jednostka opak
wysyłka do 5 dni
kod towaru R008163
wsp.wagowy 0,60 kg
ilość w koszyku
Karmello Standard to zaproszenie do magicznego świata Karmello Chocolatier. Zestaw czekoladek skomponowany w taki sposób, by móc poznać najwybitniejsze smaki naszych wyrobów, zaczynając od subtelnych, orzechowych nut, kończąc na zdecydowanych alkoholowych aromatach. Produkt atrakcyjny zarówno wizualnie, jak i smakowo.
Zdjęcia mają charakter poglądowy ? kolorystyka i wzornictwo może nieznacznie odbiegać od zdjęć prezentowanych w ofercie.
KOLEKCJA KARMELLO STANDARD CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (43 %)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; ŚMIETANA; MLEKO pełne w proszku; ORZECHY LASKOWE; syrop glukozowy; MASŁO; MIGDAŁY; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach; emulgatory: glicerol, lecytyny (SOJA); stabilizator: sorbitole; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; mąka PSZENNA; spirytus; naturalny aromat waniliowy; puree z malin; puree z mango; rodzynki (rodzynki; olej roślinny bawełniany); puree z jabłek (jabłka; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); prażone, kruszone ziarna kakaowca; puree z bananów (banany, cukier; skoncentrowany sok cytrynowy); cukier kandyzowany; likier ?Malibu?; whisky; wódka; koniak; nierafinowany cukier trzcinowy; likier triple sec; brandy; likier żurawinowy; tequila; mąka PSZENNA słodowa; serwatka w proszku (z MLEKA); puree z marakui; kawa rozpuszczalna; kawa mielona; tłuszcz MLECZNY; substancja spulchniająca: E500; cynamon; MLEKO odtłuszczone w proszku; skrobia (PSZENNA); cukier karmelowy; karmelizowany syrop glukozowy; gałka muszkatołowa; laktoza (z MLEKA); białka MLEKA; sól; ekstrakt słodowy (z JĘCZMIENIA); sok cytrynowy; aromaty; substancja glazurująca: E414; barwniki: E172, E100, E120, E163, E133; pieprz cayenne chili; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; koncentrat rzodkiewki; koncentraty owocowe (czarna porzeczka, jabłko, cytryna); koncentrat krokosza barwierskiego. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa minimum 31,7 %. Czekolada mleczno-orzechowa ?Gianduja?: masa kakaowa minimum 26,6 %.
Możliwa obecność: ORZECHÓW: WŁOSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, PEKAN; ORZESZKÓW ZIEMNYCH; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH.
ostatnia aktualizacja: 2024-12-30 22:51, katalog zawiera 15 655 pozycji