praliny, czekoladki Karmello standard Weso³ych ¦wi±t 2szt./opak (2x210g)

praliny, czekoladki Karmello standard Weso³ych ¦wi±t 2szt./opak (2x210g)

cena netto 128,00 PLN
29,77 EUR
stawka VAT 23 %
cena brutto 157,44 PLN
jednostka opak
wysy³ka do 5 dni
kod towaru R008161
wsp.wagowy 0,60 kg
ilo¶æ w koszyku
¦wi±teczna Kolekcja Karmello Standard to doskona³a propozycja na prezent dla twoich bliskich! Ten zestaw czekoladek zosta³ skomponowany w taki sposób, by móc poznaæ najwybitniejsze smaki naszych wyrobów, zaczynaj±c od subtelnych, orzechowych nut, koñcz±c na zdecydowanych alkoholowych aromatach. Zestaw zawiera eleganck± opaskê, dziêki której kompozycja nabiera niepowtarzalnego charakteru ¶wi±tecznego upominku.
Zdjêcia maj± charakter pogl±dowy ? kolorystyka i wzornictwo mo¿e nieznacznie odbiegaæ od zdjêæ prezentowanych w ofercie. .
KOLEKCJA KARMELLO STANDARD Z WESO£YCH ¦WI¡T.
CZEKOLADKI MIESZANE Z NADZIENIEM (45 %).
Sk³adniki: cukier; t³uszcz kakaowy; miazga kakaowa; ORZECHY LASKOWE; MLEKO pe³ne w proszku; ¦MIETANA; MIGDA£Y; skrobia ry¿owa; syrop glukozowy; MAS£O; oleje i t³uszcze ro¶linne (palmowy, rzepakowy, s³onecznikowy) w zmiennych proporcjach; emulgatory: lecytyny (SOJA, rzepak, s³onecznik), glicerol; naturalny aromat waniliowy; puree z malin; spirytus; stabilizator: sorbitole; puree z mango; skrystalizowany syrop cukru inwertowanego; pra¿one, kruszone ziarna kakaowca; m±ka PSZENNA; puree z bananów; whisky; wódka; brandy; cukier kandyzowany; likier Triple Sec; likier ¿urawinowy; m±ka PSZENNA s³odowa; serwatka w proszku (z MLEKA); puree z marakui; kawa rozpuszczalna; kawa mielona; t³uszcz MLECZNY; skrobia (PSZENNA); sól; cukier karmelowy; MLEKO odt³uszczone w proszku; substancja spulchniaj±ca: E500; karmelizowany syrop glukozowy; nierafinowany cukier trzcinowy; pieprz cayenne chili; substancja glazuruj±ca: E414; laktoza (z MLEKA); bia³ka MLEKA; ekstrakt s³odowy (z JÊCZMIENIA); cynamon; ga³ka muszkato³owa; aromaty; barwniki: E172, E100, E120, E133, E163; koncentrat krokosza barwierskiego; koncentrat cytryny; kakao w proszku o obni¿onej zawarto¶ci t³uszczu. Mleczna czekolada: masa kakaowa minimum 33,5 %. Czekolada mleczno-orzechowa ?Gianduja?: masa kakaowa minimum 26,6 %. Ciemna czekolada: masa kakaowa minimum 54,1 %. Mleczna czekolada z karmelem: masa kakaowa minimum 31,7 %..
Mo¿liwa obecno¶æ: ORZECHÓW: W£OSKICH, PISTACJOWYCH, NERKOWCA, ORZESZKÓW: ZIEMNYCH, PEKAN; NASION SEZAMU; JAJ I ICH PRODUKTÓW POCHODNYCH. .
Przechowywaæ w suchym i ch³odnym miejscu, z dala od ¼róde³ ¶wiat³a i ciep³a.
ostatnia aktualizacja: 2024-12-22 12:44, katalog zawiera 15 647 pozycji